μενού

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του έτους 2019, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΣΚ έχει ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑξίωμαΟνοματεπώνυμο
E-mail 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
A’ ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  
Β’ ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ  
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΡΕΥΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΟΛΙΑΝΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  

Newsletter

Login

Ακολουθηστε μας

Go to top