μενού

Ο Σύλλογός μας, ο οποίος ιδρύθηκε ως σωματείο το έτος 2010 και ουσιαστικά λειτουργεί  ήδη επί ενάμιση χρόνο, με την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου το Μάρτιο του 2011 είναι αποτέλεσμα μιας κοινής προσπάθειας των εμπόρων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην Κίσσαμο , για τη δημιουργία ενός φορέα, προκειμένου να οργανωθούμε καλύτερα ενόψει των συνθηκών της σημερινής εποχής.

 Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισσάμου ανήκει σε όλους μας και βρίσκεται δίπλα σε κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά.Είναι και πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλα τα μέλη του ως συνεργάτης .

Είναι το όργανο για να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τα οικονομικά, νομικά, διοικητικά και τα πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.  Σε ένα περιβάλλον οικονομικής αστάθειας και νομικής πολυπλοκότητας, τα δυσεπίλυτα προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι και τα οποία είναι κοινά για όλους μας, αντιμετωπίζονται καλύτερα και αποτελεσματικότερα όταν είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά. Αυτό ακριβώς έρχεται να μας προσφέρει ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, ο οποίος ενσαρκώνει το γνωμικό  «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Newsletter

Login

Ακολουθηστε μας

Go to top