μενού

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών στις 5-6/10/2015, η σύνθεση του Δ.Σ. και των αντιπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων έχει ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΞΙΩΜΑ    ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ  e-mail 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΗΛΙΕΡΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΙΝΙΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΤΑΜΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΠΟΠΟΥΛΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΕΣΚ 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΕΕ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΗΦΗΣ ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΛΙΟΝΑΚΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΠΟΛΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΠΟΛΙΑΝΑΚΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ  
ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΙΝΙΑ  
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΚΙΔΑΡΗΣ  
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΔΑΚΗΣ  
ΧΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  
ΛΙΟΝΑΚΗ ΛΟΥΚΙΑ  
ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ  
ΠΑΙΝΕΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ  
ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  

 

 

 

ΚΑΝΔΗΛΙΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Newsletter

Login

Ακολουθηστε μας

Go to top