μενού

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών στις 5-6/10/2015, η σύνθεση του Δ.Σ. και των αντιπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου έχει ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΞΙΩΜΑ   ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ e-mail 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
A’ ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Β’ ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΩΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΛΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΤΑΜΙΑΣ ΤΣΙΚΙΝΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ-ΤΖΕΛΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΕΣΚ 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΕΕ
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΛΥ ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΣΙΚΙΝΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΟΛΗΝΤΑΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  
ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ  
ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ  
ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  
ΠΩΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  
ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  
ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ  
ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ – ΤΖΕΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ  
ΤΣΙΚΙΝΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ  
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ  

 

 

 

Newsletter

Login

Ακολουθηστε μας

Go to top