μενού

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών στις 2/11/2015, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΣΚ έχει ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑξίωμαΟνοματεπώνυμο
E-mail 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
A’ ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  
ΜΕΛΟΣ ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ  
ΜΕΛΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗ  ΑΣΗΜΕΝΙΑ  
ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΟΛΙΑΝΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Login

Ακολουθηστε μας

Go to top